DIENSTEN

Financial lease

Image

VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER

Wij begrijpen dat u als ondernemer graag een mooie auto rijdt, maar de betreffende investering liever in uw bedrijf doet. Daarom bieden wij u financial lease mogelijkheden op maat! Zodat u in een mooie passen auto kunt rijden, en vooral ruimte behoud om succesvol te ondernemen.

Image

GERENOMMEERD PARTNER

Arjan Quartel biedt in samenwerking met www.financiallease.nl een financieringsvorm aan voor de zakelijke markt. Financial Lease is een vorm van leasen waarbij de auto uw eigendom wordt. Het is te vergelijken met het afsluiten van een hypotheek op een huis. Je koopt de auto op afbetaling waarbij je zelf het maandelijkse bedrag bepaalt. U wordt eigenaar van de auto.

Financial Lease brengt diverse voordelen met zich mee. Zo kunt u direct de btw terugvorderen, komt u in aanmerking voor diverse verschillende voordelen, heeft u géén kilometrage beperking en kunt u boetevrij inlossen wanneer u bijvoorbeeld een goede maand heeft gedraaid.

SERVICEGERICHT EN BETROUWBAAR

Servicegericht werken is een belangrijke kernwaarde van ons. Het is ons doel, dat u een auto koopt welke het beste bij u past en waar u tijden mee vooruit kunt. Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u van begin tot eind. Zelfs na uw aankoop.

"Het kopen van een auto moet een feest zijn", dit is wat Arjan Quartel voor ogen heeft voor elke klant. U hoeft zich niet druk te maken of u een slechte auto koopt, of over "addertjes onder het gras". Wij leveren alleen auto's van bewezen kwaliteit. Dit ziet u terug in onze klantwaardering.

NEEM CONTACT MET ONS OP

"Heeft u vragen over onze voorraad of andere diensten? Of wilt u graag langskomen in onze showroom? Bel, Whatsapp, of e-mail ons. Niets moet, alles mag. U bent welkom."

Arjan Quartel Auto's
Hulsenboschstraat 3-1
4251LR Werkendam

+31(0)183 730 470
+316 213 31 323

welkom@arjanquartelautos.nl

MorgenInternet